VAN DAMME VIP Service
Diensten - Zakelijk

Van Damme VIP Service legt voor u de rode loper uit

Een gecertificeerde Interseco CCV-D1 directie-/vipchauffeur van Van Damme VIP Service biedt u in verband met de toenemende drukte in het dagelijkse verkeer en de overvolle snelwegen een uitkomst in uw dagelijkse fileleed.

Door in te stappen bij onze gecertificeerde CCV-D1 chauffeur met auto bieden wij u een unieke rijervaring aan. U kunt uw kostbare reistijd omzetten in werktijd of eventueel na uw bespreking een moment van rust pakken. Onze chauffeur zorgt voor aanvang van de rit dat de route zorgvuldig is voorbereid en dat de auto er netjes en verzorgt uitziet.
Tijdens de wachttijd zal de chauffeur indien nodig de auto opnieuw aftanken en eventueel de auto weer wassen, zodat de verdere reis weer veilig en vlot verloopt.

Het is ook mogelijk om een chauffeur in te huren op uw voertuig.

Wat houdt een gecertificeerde interseco CCV-D1 chauffeur precies in

Het is van essentieel belang dat de directie-/ vipchauffeur in staat is de mogelijkheden van zijn/haar voertuig op een comfortabele, beheerste en veilige wijze te gebruiken.
Om beter bestand te zijn tegen de toenemende verkeersrisico’s wordt getraind op voertuigbediening en –beheersing, anticiperen, verkeersinzicht, samenspel, beslissingsvaardigheid en veiligheidsinzicht. Door jaarlijks een herhalingstraining te volgen blijven onze chauffeurs gemotiveerd en scherp.

Contactgegevens

gsm 06-14637719
tel / fax 0117-308475

directeur/chauffeur
Dimitri van Damme

Gecertificeerd CCV-D1
Gecertificeerd Interseco Chauffeur

Bezoekadres:   Gouverneurstraat 51   4524 BC   Sluis     E-mail: info@vdvipservice.nl
MJ-Webdesign / startpagina-zeeland